.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
پاسخ محکم دفتر هاشمی به تحریفات حامیان دولت

دفتر آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی در مورد تحریف خطبه نماز جمعه وی با موضوع عملکرد دولت میر حسین موسوی توضیح داد.

به گزارش شمال نیوز به نقل از مهر، در این توضیح آمده است : اخیرا چند خبرگزاری رسمی و چندین سایت اینترنتی در راستای به روز کردن اطلاعات و اخبار! با بازگشتی 20 ساله به تاریخ ، 40 جمله از خطبه های نماز جمعه آیت الله هاشمی رفسنجانی در سالهای 1367 تا 1370 را روی خروجی اخبار خویش قرار دادند و در فردای آن روز سه روزنامه در حرکتی هماهنگ با آب و تاب فراوان آن خطبه ها را بهانه ای برای انتقاد از عملکرد دولت مهندس موسوی قرار دادند.

اگر چه تلاش رسانه ای برای کم کردن فشار انتقادات از عملکرد 4 ساله یکی از نامزدها در آستانه انتخابات امری موجه می باشد اما روشی که این رسانه ها در این مقوله اتخاذ کرده اند نه تنها غیر موجه و غیراخلاقی می باشد بلکه نوعی تحریف تاریخ و به طریق اولی نوعی توهین آشکار به سابقه ذهنی جامعه و حتی فهم کنونی مردم می باشد.

با توجه به 40 بندی که خبرگزاریها و سایتها و به تبع آن سه روزنامه انتشار داده اند موارد ذیل قابل مداقه می باشد:

الف- به نظر می رسد تحقیق یا مقاله ای که در قالب خبر منتشر شده، یک پروژه سفارشی بوده و به همین خاطر بسیار ناشیانه عمل شده است. چرا که تقریبا تمام 40 موردی که به عنوان انتقاد از عملکرد دولت مهندس موسوی انتخاب شده، در واقع تایید و به نوعی تاکید آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان یکی از مسئولان وقت بر دوراندیشی دولتی بود که کشور را در طول 8 سال دفاع مقدس اداره می کرد.

شتاب محققان در انجام این پروژه تحقیقاتی آن قدر بالا بود که مواردی را که به عنوان نکات انتقادی ذکر کرده اند برای هر عقل سلیمی با کمترین دانش سیاسی بی اساس جلوه می کند. معلوم نیست کجای جملات هاشمی رفسنجانی انتقاد از عملکرد دولت میر حسین موسوی است که این رسانه ها با این رویکرد نسبت به انتشار آن اقدام کرده اند. به جملات زیر که سخنان آیت الله هاشمی رفسنجانی در همان موضوع 40 مورد است توجه شود:

1- چند مسئله عمده داریم که من در اینجا به آنها اشاره خواهم کرد. یکی مسئله سوءاخلاق بخشی از انسانهاست. بدحجابها و آن افرادی که اخلاق اسلامی را مراعات نمی کنند و یکی هم همین مسئله سیاسی است که از بیرون دائما برای کشور مسئله می سازند. اگر فساد اخلاقی موجود باشد، جامعه ما آن جامعه ایده آل اسلامی نمی تواند باشد. (2 /2 / 1368)

2- مشکلاتی که ما در باب مالیات داشتیم و یا در خیلی از ابواب دیگر مانند تعزیزات که یک مشکل جدی در مسیر قانونگذاری و اداره کشور بود که امام به راحتی حل کردند. (20 / 3 / 1368)

3- ما قبلا برنامه نداشتیم. الان برنامه پنج ساله ای دارد آماده می شود که داشتن برنامه خودش تکلیف خیلی چیزها را روشن می کند. آینده روشن می شود. خطوط مشخص است. (14 / 5 / 1368)

4- مشکل دیگر ادامه محاصره است. علیرغم اظهاراتی که می شد ما از محاصره بیرون نیامده بودیم و هنوز هم بیرون نیامدیم و در محاصره هستیم. (19/ 5 / 1370)

5- در حال حاضر دو میلیون افغانی در ایران هستند و کار نیز می کنند و بعضی از کارفرمایان از بین یک کارگر ایرانی و یک کارگر افغانی، کارگر افغانی را انتخاب می کنند. (27 / 8 / 1368)

6- مشکل دیگری که ما گرفتار آن بودیم و هنوز هم حل نشده و در بعضی از جاها مشکل خاصی داریم، فرسودگی کارخانجات ماست. (19 / 5 / 1370)

7- بحث این است که شرافت و کرامت کار باید در جامعه ما جا بیفتد. اگر این طور شد، کارهای انگلی و خیالی و کاذب در کشور ما از بین می رود. اقتصاد کشور ما مریض است. (27 / 8 / 1368)

8- من به عنوان رئیس جمهور منتخب شما و مسئول اجرایی کشور می گویم سیاست دولت شما بر این است که امکانات کشور، زمین، آب، معدن، صنعت و هر چه امکانی در این کشور هست را در اختیار مردم بگذارد. برای اینکه مردم موجودی و امکانات و سرمایه هایشان را صرف آبادی کشور کنند. (23/ 10/ 1368)

9- بعد از انقلاب، در آن دو سال اول نتوانستیم تولید را سامان بدهیم. مدیریت ها به هم خورد. خیلی از مدیران فرار کردند یا کارخانه ها مصادره شد. سرمایه ها را بردند. (19 / 5 / 1370)

10 - مشکل دیگر، وابستگی شدید مردم به سوبسید و هزینه دولت بود. عمده زندگی مردم اعم از نان، قند، چای، گوشت، شکر و روغن نباتی وابسته به کمک دولت شده بود. هنوز برای حل آن مشکل داریم و آسان نیست که یک دفعه حمایت را برداریم. بنا هم نداریم تا این کار را انجام دهیم. (19 / 5 / 1370)

ده جمله فوق به عنوان نمونه از آن 40 جمله انتخاب شده تا خوانندگان خود مقایسه نمایند که آیا این جملات کمتری نقدی را متوجه دولت مهندس موسوی می نماید یا نه.

ب- معلوم نیست که این تحقیق!! فردی بوده یا جمعی، اما آنچه که معلوم است اینکه محقق یا محققین تدوین این مقاله با تاریخ انقلاب اسلامی بیگانه بوده اند. چون در لابلای همین جملات، آیت الله هاشمی رفسنجانی به کرات از جنگ سخن گفتند، جنگی که اساس تاریخ انقلاب در دوره مورد مطالعه می باشد. جالب اینجاست که در انتخاب جملات به اصطلاح انتقادی، شرایط جنگی را نیز لحاظ نکرده اند. به موارد ذیل توجه فرمایید:

1- نقدینگی بسیار زیادی الان در دست مردم است این مقدار پول که ما در دست مردم داریم این خودش یک خطر جدی است برای اقتصاد کشور ، علتش هم این است که این پول ها در دوران جنگ خرج تولید نمی شد یا در جنگ مصرف می شد که بر می گشته دوباره در بازار و در دست مردم و یا می رفتیم کالای خارجی می خریدیم. (8/ 7 / 1368)

2- دولت در گذشته به خاطر جنگ برای اینکه جلوی فقر عمومی را بگیرد، یک مشکل را اجبارا بکار برده که ما هم هنوز بکار می بریم و آن سوبسید است. (3 / 6 / 69)

3- ما در این هفت هشت سال اقدامی در جهت خرید کامیون به عمل نیاوردیم و یا کم خریدیم... راهها را مرمت ننمودیم... بندرها را نساختیم... نیروگاه نساختیم... سد نساختیم ... پالایشگاه نساختیم ... همه این مسائل در ارتباط با جنگ می باشد. (4 / 3/ 1370)

4- انبارها در زمان جنگ تقریبا خالی شده بود و باید این انبارها شارژ شود. (4 / 3/ 1370)

5- در ساختار اقتصادی که حالا می خواهیم از اقتصاد متمرکز عبور کنیم و به طرف اقتصاد متمایل زمان صلح برویم، یک مشکلات بسیار جدی داریم. من جمله قیمت های بعضی از کالاهای دولتی است که حل آن در زمان جنگ خطرناک بود. (22 / 4 / 1370)

6- در خارج حدود 12 میلیارد تعهد ارزی داشتیم که اینها خریدهای نسیه و گسایش اعتبارات بود و بدهی به بانک مرکزی در طول این مدت که عراق از بیرون قرض می کرد، مخارج خود را از بانک مرکزی می گرفتیم. (19 / 5 / 1370)

7- مسئله سوم مسئولیتی که نظام در برابر رزمندگان و خانواده های آسیب دیده از جنگ داشت. اینها نوعا از طبقات محروم روستاها و مردم مستضعف بودند که در دوران جنگ حسابی خدمات بسیجی اینها را با مشکلات اقتصادی رو به رو کرده بود. (19 / 5 / 1370)

8- شاخص ها در سال 1367 بدتر شد. چون مردم توقعات بعد از جنگ پیدا کردند . دولت درآمد بعد از جنگ پیدا نکرد و مخارج جنگ هم مانده بود و خیلی از مشکلات مثل دردهای خاصی که تا گرم است خودش را نشان نمی دهد، در بقیه سال 1367 خودش را نشان داد. ما بیشترین کسر بودجه را در سالهای 1367 پیدا کردیم. در سالهای قبل کسر بودجه به این نسبت نبود. نصف بودجه ما در سال 1367 کسری داشت. 50.1 درصد رشد کسری بودجه ما از حدود 400 میلیارد تومانی که ما خرج کردیم حدود یکصد میلیاردش را از بانک قرض کردیم. این نتیجه همان چندماهی بود که بعد از جنگ به آن شرایط گرفتار شدیم. (19 / 5 / 1370)

ج- در بین این 40 جمله ای که به عنوان دلیل نارضایتی هاشمی رفسنجانی از عملکرد دولت مهندس موسوی نقل کرده و انتشار داده اند، تنها این جمله قابل قبول بود: "این شیوه ای که الان دولت دارد زندگی مردم را اداره می کند، بدترین نوع اداره مردم است".

نمی دانم مدعیان اصولگرایی و صداقت که در روزنامه های خود حداقل یک صفحه ثابت روزانه برای توصیه های اخلاقی دارند، چگونه حاضر می شوند که وجدان خود را زیرپا بگذارند تا وجدان عمومی جامعه را مخدوش نمایند. در این جمله؛ تحریفی بزرگ و حذفی سترگ انجام گرفته که حکایت آن، داستان ویرگول در عبارت "عفو، لازم نیست اعدام شود" و "عفو لازم نیست، اعدام شود" است. حکایتی که با یک جابجایی کوچک جان کسی را می گیرد یا نجات می دهد. اصل جمله هاشمی رفسنجانی را ببینید و درباره آن و نیت حامیان دولت نهم نهم قضاوت کنید:

"این شیوه ای که دولت دارد زندگی مردم را اداره می کند و در حال جنگ اتفاق افتاده، بدترین نوع اداره جامعه هست".

د ـ قریب به اتفاق جملاتی که در این تحقیق از خطبه‌های نماز جمعه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، استخراج شده، مربوط به خطبه‌های مورخ 1368.7.7 می‌باشد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خطبه دوم آن تاریخ با بیان این جمله که « اولین چیزی که برای من در بحث خطبه دوم اهمیت دارد، یک گزارش از وضع کشور به مردم بزرگوار است که من هنوز بعد از مسئولیت ریاست جمهوری‌ام این گزارش را نداده‌ام» به تبیین اوضاع کشور پرداخت که با توجه به گنجایش این مقال و برای روشن شدن روش رسانه‌های حامی دولت در تحریف اسناد تاریخی به گوشه‌هایی از آن اشاره می‌شود:

« بیشتر بحث من در میدان اقتصادی و مسائل زندگی است. یک مقدار کمی از آن سیاسی و یا چیزهای دیگر است که البته آنها هم باز به همین برمی‌گردد. ما در این فاصله، عمده وقت دسته جمعی‌مان را در هیئت دولت درباره برنامه به کار گرفتیم که برنامه پنج ساله‌مان را متناسب با شرایطی که در پیش داریم، تنظیم کنیم که به زودی آنچه به آن می‌رسیم، به مجلس خواهیم داد. البته برنامه قبلا به مجلس داده شده، شور اول آن هم تصویب شده، اما قرار ما در مجلس این بود که شور دوم را با توجه به شرایط جدید بعد از جنگ آماده بکند. یعنی ارقام، جدول‌ها، مخارج و منابع درآمد و طرح‌ها را با توجه به شرایط جدید بیاوریم.

دولت قبل از ما این کار را کرده و پیش از آنکه در دولت تصویب شود، عمر دولت گذشته تمام شد و دولت جدید دارد آنچه را که دولت قبلی تهیه کرده بررسی می‌کند. ارقام و جداول و باصطلاح بخش کمی را به مجلس بدهد که ـ ان شاء الله ـ در یکی دو هفته آینده این تمام می‌شود.

از لحاظ سیاسی، جمهوری اسلامی با پشت سر گذاشتن دوران بسیار مشکل شرایط بعد از انقلاب، محاصره‌های سخت امپریالیست‌ها و جنگ نابرابری که نیروهای اهریمنی علیه ما تحمیل کردند و تا آخر جنگ هم پشت سر دشمن رو در روی ما ایستادند و او را تحریک کردند و شورش‌ها و همه اینهایی که درست کردند، توانست موقعیت سیاسی خودش را در دنیا تثبیت کند، یعنی از لحاظ سیاسی تقریبا احساس ما در دنیا این است که دشمنان ما از آن مسیری که می‌رفتند، نتیجه نگرفتند و مایل نیستند که شرایط گذشته تجدید شود. یعنی دیدند هر چه فشار بیاورند، به تحکیم موقعیت و استحکام انقلاب در این جامعه و بیرون از آن می‌انجامد ... مسئله جنگ هم آن جوری که ما ارزیابی می‌کنیم دشمن ما و طرف مستقیم ما که عراق است دیگر توان برگشت به جنگ را ندارد ... ما اهل تجدید جنگ نیستیم و عراق هم توان این کار را ندارد. ما احتمال برگشت به جنگ را کاملا ضعیف می‌دانیم، ولی این ضعف را به این دلیل می‌دانیم که ما نیرومندیم. یعنی اگر فرض این باشد که دشمنان ما احساس کنند ما در درون ضعیفیم... باز احتمال تجدید جنگ هست و لذا ما ضمن اینکه در جنگ نیستیم و احتمال تجدید جنگ را هم کم می‌دهیم،‌ آثاری از جنگ را داریم. یعنی یک مقداری از امکانات کشور را که می‌توانیم ببریم صرف کارهای عمرانی و اقتصادی و رفاهی مردم کنیم، حتما باید صرف تقویت نیروهای نظامی‌مان کنیم که با تقویت آنها ما اطمینان پیدا کنیم که جنگ نداریم و این کار را داریم می‌کنیم و نه جنگ و نه صلح هست. بخشی از امکاناتمان را داریم صرف تقویت بنیه نظامی می‌کنیم که عمدتا در ساخت اسلحه و تحقیقات نظامی است که این مجموعه چیزهایی است که از عوارض جنگ است.

همان طور که عرض کردم این برنامه پنج ساله چند سال پیش به مجلس داده شده و مال دوره قبل است اما به خاطر جنگ نمی‌توانیم برنامه پنج ساله بریزیم. معنای برنامه پنج ساله این است که از حالا ما پنج سال دیگر را ببینیم و بگوییم مثلا در سال پنجم ما چه مقدار ارز، چه مقدار ریال، چه مقدار نیرو و امکانات می‌خواهیم صرف این پروژه‌ها بکنیم. کسی که در جنگ است نمی‌تواند چنین تصمیماتی برای پنج سال دیگر بگیرد و اصلا معلوم نیست که چه اتفاقی خواهد افتاد. لذا اینکه الان برنامه را جدی گرفته‌ایم و داریم تنظیم می‌کنیم، خودش نشان اطمینان به وضع آینده است.

اما در شرایط کشور همان طوری که خودتان بهتر از دیگران هم می‌دانید، ما در داخل کشور مشکل سیاسی نداریم. یعنی ملت‌ ما یکپارچه در پشت سر رهبری و دولت و مجلس و دستگاه‌های اجرایی و نهادهای انقلابی همه یک جهت و در خدمت انقلاب هستند...

و ـ اگر محققان پروژه عجله نداشتند و آنگونه که خودشان می‌خواستند، خطبه‌های نماز جمعه آیت الله هاشمی رفسنجانی را بهانه‌ای برای انتقاد از عملکرد سابق یکی از نامزدها قرار دهند، ‌می‌توانستند با مراجعه به خطبه 1371.11.16 که به مناسبت پانزدهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایراد کرده بودند موارد بسیاری را پیدا کنند. البته هیچ یک از مواردی که آیت الله هاشمی رفسنجانی در این خطبه نیز گفته‌اند، انتقاد از دولت نیست، بلکه تبیین و شرح صادقانه مسایل با مردم است. خوب است در این قسمت به گوشه‌هایی از آن خطبه اشاره شود:

« ما در شرایطی کشور را از نظام ستم‌شاهی تحویل گرفتیم که اشکالات بسیار جدی داشت ... اداره همان { کشور} بدون مشکلاتی که بعدا اضافه شد کار آسانی نبود.

علاوه بر همه این محرومیت‌های گذشته، مشکلاتی نیز به واسطه وقوع انقلاب، جنگ و محاصره اقتصادی بر بار مشکلات و گرفتاری‌های گذشته افزوده شد که هر یک از سه عامل فوق برای به زانو درآوردن یک انقلاب کفایت می‌کرد. به یاد داریم که وقتی دشمن با تحمیل جنگ از شکست نظام و انقلاب مایوس شد و ما قدم به قدم با عقب راندن عراقی‌ها از جبهه‌های جنگ، موفقیت‌هایی را کسب نمودیم، دشمن کوبیدن و درهم شکستن مراکز و صنایع اقتصادی و صنعتی کشور را هدف قرار داده بود.

به عنوان مثال دشمن آمد در کناره سواحل دریای خزر نیروگاه نکاء را بمباران کرد و یا در کنگان پالایشگاه گازی که در مراحل میانی کار قرار داشت را بمباران نمود.

یا اینکه در اصفهان تاسیسات پتروشیمی و یا پالایشگاه را بمباران کرد. و عملا جنگ را به یک جنگ نابرابر اقتصادی مبدل ساخت و این توطئه را با این هدف اجرا کرد که امکانات نمیه‌کاره‌ای را که از گذشته در اختیار ما قرار داشت هم نابود کند. این شرایط باعث شد که ما در جنگ مقدار زیادی از همان موقعیت نامطلوب به جای مانده از رژیم منحوس پهلوی را هم از دست بدهیم.

وقتی که جنگ پایان یافت، متوجه شدیم که کشور را با تحمیل این شرایط به مرحله عقب مانده‌ای کشاندند. عقب افتادگی‌های قبلی که خود از یک وابستگی جدی برخوردار بود، خرابی‌های ناشی از جنگ نیز بدان افزوده شد. اگر توانایی‌ها در زمینه انرژی و نیروگاه را ارزیابی می‌کنیم، ‌متوجه این نارسایی می‌شویم، که نیروگاه در اختیار نداریم، آن موقع با اینکه صنایع ما نیمه کاره بود و کار نمی‌کرد باز هم مجبور بودیم که ساعت‌ها خاموشی داشته باشیم.

حمل و نقل کشور هم وضعی شبیه به دیگر موارد داشت یعنی کامیون و اتوبوس چه در درون شهری و بین شهری در اختیار نداشتیم و همچنین لوکوموتیو و واگن و راه‌آهن به اندازه کافی در دسترس نبود. چون همه اینها در طول جنگ آسیب دیده بود و آنچه هم که باقی مانده بود در شرف نابودی بود. معادن را که مورد رسیدگی قرار می‌دادیم، مشاهده می‌کردیم که از کار افتاده و کارگران معادن در بیکاری به سر می‌برند.

چون این معادن فعالیتشان یا از زمان شاه شروع نشده بود و یا اینکه اگر آغاز به کار کرده بود در زمان جنگ آسیب دیده بودند و در زمینه نیازمندی‌هایمان به مواد اولیه هم عمدتا این نیازها از طریق واردات تامین می‌گشت.

کارخانه مس را که در داخل کشور موجود بود چون در طول جنگ آسیب دیده بود و مورد بازسازی قرار نگرفته بود نهایتا مفتول مس را می‌بایست از خارج وارد می‌کردیم...

من قبلا هم یکی دو بار موارد اساسی مشکلات را در نماز جمعه برشمردم که حدود بیست و چند مورد مشکلات مادر بود که علاوه بر اینها حوادثی از قبیل زلزله و حوادث طبیعی به آنها اضافه شد. در کنار همه این مشکلات بازسازی مربوط به منابعی که در طول جنگ دچار آسیب‌دیدگی شده بود که این پروژه‌ها هزینه‌های سنگینی در بر داشته است.

ما هزار میلیارد دلار خسارات ناشی از جنگ را در کشور داشتیم. اخیرا که از طرف سازمان ملل آمده‌اند و این خسارات را ارزیابی کردند و آنچه را که خودشان به قیمت دلار ارزیابی کردند پرداخت مبلغ صد میلیارد دلار را به ما پذیرفتند. چنانچه ما اکنون با ده و پانزده شهر و هزار روستای به کلی ویران شده و نیز راه‌های به کلی ویران شده و هزاران پل شکسته و نخلستان‌ها و مزارع، کارگاه‌ها و کارخانه‌هایی که در غرب کشور به کلی از بین رفته بود مواجه هستیم...

هـ ـ در کنار همه این جملاتی که برخی رسانه‌ها به عنوان انتقاد از عملکرد دولت مهندس موسوی از سوی آیت الله هاشمی رفسنجانی مطرح کردند و ثابت شد که به هیچ وجه انتقاد نیست، جملات بسیار صریح و روشنی از آیت الله هاشمی رفسنجانی در حمایت از شخص مهندس موسوی و دولت ایشان وجود دارد که یادآوری آن جملات خالی از لطف نیست.

1- عملکرد کل نظام و دولت را در این دوره گذشته باید جزو کارهای موفق تاریخ کشورداری در دنیا به حساب آوریم. قدری ظالمانه است اگر ما با توجه به شرایطی که در آن زندگی می‌کنیم برخورد غیر منصفانه کنیم و مجریانمان و کسانی را که برای انقلاب زحمت می‌کشند به ندانم کاری یا ضعف یا چیزهایی از این قبیل متهم کنیم. به نظر من این دولت و مجریان ما و مجلس و سایر ارگان‌ها، سپاه ، ارتش، کمیته و دیگران، بهترین حد ممکن را در عمل پیش رفتند و این منصفانه نیست که بیاییم به خاطرکمبودهایی که طبیعی است و هیچ کس نمی‌تواند در این شرایط آنها را رفع کند، خودمان را زیر سئوال ببریم...

نزدیک به یک سوم از امکانات مادی ما خرج جنگ می‌شود، غیر از بودجه رسمی که چهل میلیاردی یک جا ما به جنگ داده‌ایم و معمولا ده میلیارد هم اضافه می‌شود و در آخر سال کم می‌آید، یک مبلغ عظیمی به بنیاد شهید می‌دهیم ، یک مبلغ عظیمی به بنیاد امور جنگ زدگان و مهاجران جنگی می‌دهیم، یک مبلغ عظیمی مخارج دیگری ( مثلا بیمارستان‌ها و مسافرت‌ها و امثال اینهایی که مربوط به جنگ است ) می‌کنیم که اینها در بودجه جنگ نیست و مبلغ زیادی از امکانات وزارتخانه‌ها را همین طوری بدون محاسبه به جنگ می‌دهند. ماشین، لودر، بلدوزر، نیرو و کارگر می‌فرستند حقوقش را هم می‌دهند و این همه نیروهای دولتی که از کارخانه‌ها به میدان می‌روند و حقوق آنها هم باید پرداخت شود اینها همه مربوط به جنگ است.

از آن طرف این پنج استانی که گرفتار جنگ است، این اراضی که ما کار را در آنجا ممنوع کرده‌ایم اینها کشاورزی و معادنشان مختل است ، کارخانه‌هایشان مختل است و هیچ خبری نیست، پنج استان نیمه جان است. این شرایط وضع بودجه و امکانات مالی ماست آن وقت از این طرف شما خدمات دولت را در نظر بگیرید.

شما وقتی که می‌بینید، در همین چند سال با همین شرایط ما گاز را اینگونه به مردم می‌رسانیم اینها در این مدت بین سیصد تا چهارصد هزار انشعاب گاز به مردم داده‌اند. گازرسانی یک کار بسیار بسیار زیربنایی است که دولت الان بودجه عظیمی خرج آن می‌کند و شما می‌بینید و تهرانی‌ها می‌بینند که چقدر این خیابان‌ها را کنده‌اند و دارند به خانه‌ها گاز می‌رسانند.

در روستاها در مسیر لوله‌ها، از مشهد که به طرف نکا می‌آییم در این مسیر چقدر گاز داده‌اند؟ نزدیک به50 یا 60 شهر را الان گاز رسانیده‌اند، به روستاهای فراوانی گاز رسانده‌اند و آنچنان روی گازرسانی عمل می‌شود که تمام گازهایی که در گذشته فروخته می‌شده و تقریبا مفت به شوروی‌ها می‌دادند، امروز در مملکت مصرف می‌شود و کم هم داریم. یعنی الان ما بخواهیم گاز زیادی بدهیم باید گاز را از منابع گازمان برداریم و این از افتخارات دولت ( دولت موسوی ) است که انجام می‌دهد.

برق و آبی که به روستاها می‌دهند، چون اینها معمولا در سال بین هزار تا هزار و پانصد روستا را برق می‌دهند، یعنی اینها هر روز که صبح آفتاب طلوع می‌کند و عصر غروب می‌کند، در پنج روستا برق می‌کشند. این چیز عظیمی است . خانواده‌هایی که تمام عمرشان در تاریکی شب زندگی کرده‌اند و بوی اینگونه امکانات جدید را نشنیده‌ بودند حالا می‌بینند که برق بالای سرشان می‌آید.

در کشاورزی می‌بینید که گندم امسال نزدیک یک برابر و نیم سال قبل از مردم خریده‌اند. این نشان از این است که کشاورزی بوده، نشان این است که پول بوده، نشان این است که کار کرده‌ان،د نشان این است که دولت حضور دارد. همه اینها را در حالی انجام داده‌اند که در حال جنگیم، البته اگر جنگ نبود توقعات ما از اینها خیلی بود. چقدر به روستاها الان پست برده‌اند، تلفن برده‌اند، تلگراف هست. شما می‌بیند در هفته کم اتفاق می‌افتد که یک جایی را افتتاح نکنند. تلفن جدید بردند، ارتباط بین شهری برقرار کردند، ارتباط با خارج برقرار کردند. اینها همین جوری می‌شود این پست‌خانه‌ها و تلفن‌خانه و تلگراف‌خانه‌ها از کارشناسان خارجی پر بوده در هر دستگاهی یک خارجی دزد نشسته بود (1364.6.1)

2- سال قبل در آمارشان گفتند24 درصد صنعت ما رشد داشته اینها دروغ نیست تبلیغ نیست، بلکه واقعیت است. صنعت رشد داشته، حالا یک کارخانه ممکن است یک جا کار نکرده باشد، این طور حرف ناصحیح نزنند، این ظلم به انقلاب می‌شود، ما به افراد کار نداریم، این جامعه جامعه ماست، این کارگران، کارگران ما هستند، این مهندسین، مهندسین ما هستند،‌ این خدمتگزاران کشور هستند و ما هم افتخارمان این است که این مردم ما را انتخاب کرده‌اند که برایشان خدمت کنیم. مدعی هم نیستیم که ما ز آسمان آمده‌ایم و بهتر از ما وجود ندارد، چرا ممکن است کسانی ناشناخته باشند و خیلی هم از ما صالح‌تر باشند. اما شرایط را در نظر بگیرند و بعد حرف بزنند! با همین توسعه نیروگاه‌ها ما برقمان در همین هفت سال ?

استفاده از اين خبر فقط با ذكر نام شمال نيوز مجاز مي باشد .
ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.253 seconds.